Joukov och Tepljakov på besök!


Kiruna hade finbesök i dag då den forne Kirunaprofilen Sergei Tepljakov och den tilltänkta tränaren Sergei Joukov i dag besökte staden. Bloggens utsände rapportör fick sig en snabb pratstund med Tepljakov på Kirunas flygplats, dock var han väldigt förtegen och avslöjade inga detaljer om besöket.

Men förmodligen rör det sig om en rundvandring i staden och sedemera kontraktsförhandlingar där bloggen chansar på att Tepljakov företräder Joukov vid förhandlingsbordet. Mycket talar för att Joukov alldeles snart officiellt presenteras som tränare för Kiruna säsongen 09/10, precis det bloggen skrev om för några dagar sedan.

- Olofström gjorde i dag en mycket bra värvning då man från Valbo hämtar forwarden och målmaskinen Axel Dahlgren som under den förra säsongen mäktade med hela 55 poäng fördelade på 31 mål och 24 assist. I Axel får Olofström en ledande spelare som man nu kan bygga laget kring, det börjar ljusna en aning i den annars mörka silly season säsongen för Olofström.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Jocke

Vi får väl se hur våra backar hanterar honom



division1.html" rel="nofollow">http://www.hockeysverige.se/bloggerdivision1.html



Axel Dahlgren från Valbo till Olofström. Hurra, skriker fansen. Lugn, säger jag.



En ung och talangfull spelare? Ja.

Som producerar mycket mål mot lagen i C-serien? Ja.

Som hade mycket svårare mot bra motstånd? Ja.



Såg honom både live och på DVD i vintras, och visst har killen talang och kan bli ännu bättre, men mot bl.a. Örebro så hade han det tuffare. Så är det med en del spelare, de producerar mängder mot dåliga lag men har väldigt svårt att få till något mot bra. I och för sig hade han inte några stjärnor bredvid sig i Valbo, men det kommer han inte ha i Olofström heller.



Vad är bra då? Han kommer leverera mot de sämre lagen, ingen tvekan. Om de skulle få tag i några ess och sätta bredvid honom kan det bli ännu bättre. Han är ung och utvecklingsbar. Det är positivt för dem att de får lite framtidstro i klubben efter allt elände som varit. Men jag väntar med att göra vågen tills jag sett vad han levererar. Något som kanske andra också borde göra?

Postat av: Lallaren

Joukov var ju på besök förra veckan också...

2009-04-22 @ 09:46:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0