Ingen bomb ännu men lite övergångar åtminstone!


Än har ingenting hänt i bombfrågan, om det nu ens blir någon bomb? Det återstår dock att se men förhoppningsvis kan den presenteras här framöver. Det har åtminstone väckt en massa spekulationer som mestadels handlar om Kiruna och Asplöven, där är det dock locket på än så länge. När ska Kiruna presentera sin tränare ? Otäckt tyst från Piteås sida, vem ryktas bli tränare där? Snart så måste något börja hända även här längst uppe i norr, vi är trots allt snart inne i maj.

Som säkerligen några av er läsare uppmärksammat så är inlägget med "stjärnan" nu bortplockat då det fick lite för stora propotioner än vad tanken var. Tyvärr så kan man inte i Sverige skoja om stora profiler, det väcker direkt ett agg hos många då spelaren i fråga faktiskt var iklädd MoDotröja i stället för den tröja som vi är vana att se honom i. Men gjort är gjort och spelaren i fråga har fått sig en ursäkt av bloggen som han utan att tveka godtog. Blev lite skrämd ett tag när spelarens eminenta målvaktstränare ringde mig och ifrågasatte bilden, han lät till en början väldigt allvarlig. Tur då att det är en bekant till mig och att jag vet hur arg han kan låta, trots det så lyckades han för ett ögonblick skrämma mig riktigt ordentligt.

Nu lite övergångar:

Jonas Lindström Hudiksvall till klubb ej klar

Är på tiden att skyttekungen lämnar ett blekt Hudiksvall, han är redo för större uppgifter. Vart han hamnar har jag ingen aning om, Piteå låter som ett rimligt alternativ men där talar lönechecken emot då Piteå inte har några större löner.

Tobias Fredriksson Kiruna till Hudiksvall

Precis som bloggen tipsade om för någon vecka sedan så lämnar Tobias Kiruna för att nu testa lyckan i Hudiksvall. Där lär han få en betydligt större roll och i takt med det kunna fortsätta sin utveckling, blir dock långa resor för pappa Conny för att få se sonen spela. Ett bra val av Tobias tycker bloggen, helt rätt att välja en hyfsad klubb där han garanterat kommer att få mycket speltid.

Jacob Gustafsson Malmö till Pantern

Ett klokt val av Jacob att välja hemmaplan i stället för en flytt till någon annan stad, i Pantern kommer 19-åringen att fortsätta sin utveckling mot den absoluta toppen. Noterades för fem allsvenska matcher i år och på 38 matcher så blev det 42 poäng i superelit. Ett mycket bra facit och fortsätter utvecklingen i samma takt så kommer han redan i år vara en ledande spelare i Pantern och div 1.

Over and Out!


Kommentarer
Postat av: kiruna

Joukov är klar som tränare för Kiruna, blev klar idag. Sen om det kommer fungera med en rysk tränare från den gamla skolan är en annan sak

2009-04-17 @ 14:50:23
Postat av: 2

Bilden finns ju till allmän beskådning på andra platser, så jag förstår inte riktigt varför de blev så upprörda..

2009-04-17 @ 14:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0