Hellgren tar över Piteå?


Namnet Jens Hellgren väcker goda minnen för bloggansvarige då han under min J-20 tid i Kiruna basade över Luleå Hockeys dito. Jag kommer ihåg Jens som en känslocoach som använde kroppsspråk och röst för att försöka övertyga domaren om att nu skulle dom allt få en utvisning med sig. Min dåvarande tränare Ingemar " Ny vecka, nya möjligheter " Törmä gick inte riktigt ihop sig med Jens, man kan lugnt säga att personkemin inte direkt var den bästa. Det medförde en del härliga diskussioner från den annars så lugne och trygge Ingemar och det i sin tur gjorde att drabbningarna med Luleå alltid innehöll en hel del känslor.

Namnet Jens Hellgren har jag sedan dess inte hört talas om förrän han nu är uppe för diskussion i Piteå Hockey, tror det kan vara ett lyckat drag från Piteås sida om man lyckas knyta till sig Jens. Att han är en duktig coach trots sitt temprament är det inget snack om, dessutom bor han i närområdet och lär inte vara en alltför dyr lösning.

Det ryktas även om att Kirunaduon Simon Esseryd och Magnus Sandström är på ingång till klubben, man får i dessa killar ytterligare tyngd och fart till en förmodad kompetent trupp. Det som är oroväckande är att man tvingas dra ner en redan låg lönebudget med 20 %, dock är man inte den första klubben som måste spara in i dessa tider.

Piteå kommer återigen att stå starka till hösten, var så säkra på det kära läsare!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: rätt

Helt rätt av David B, han tillhörde skaran av spelare som Tienssu inte gillade...

2009-04-25 @ 16:46:40
Postat av: Christer S

Varför rätt? Tiensuu är inte kvar. Men det är bara att önska David lycka till.

2009-04-25 @ 19:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0