Dom starka blir ännu starkare!


Tobbe Karlsson som är sportchef i Karlskrona måste ha ett av landets lättaste och roligaste jobb då han helt enkelt kan ta det han vill ha. Vill man till exempel ha Simon Skoog så erbjuder man honom 37500 kr i månaden och ger han ett exklusivt 12 månaders kontrakt, det tackar ingen spelare på denna nivå nej till. Helst inte när man som Karlskrona kan erbjuda så mycket mer än bara pengar då man har en fantastiskt drag kring hockeyn just nu, dessutom har man en modern och fin arena att locka med. Enda nackdelen tidigare var dom otroligt fula matchställen, men rykterna säger nu att nya är på väg. Kul tycker bloggen, hoppas man får se ett klubbmärke denna gång!

Det har varit många inlägg om Karlskrona den senaste tiden tack vare alla etablerade värvningar man har gjort, i ärlighetens namn så är man enda klubben i ettan som hittills värvat riktigt etablerat och intressant.
I dag var det så dax igen, en ny värvning och ett nytt bra namn till föreningen. Nu fattas det bara en forward innan man stänger värvningsbutiken för denna gång, glöm dock inte att man genom "publiklyftet" har ytterligare spets att värva in när det börjar dra ihop sig.

I dag så föll lotten på Vita Hästens Joakim Ohlsson som under fjolårssäsongen svarade för fina 41 poäng ( 20+21 ) på 41 matcher. Ytterligare en riktigt bra värvning och man visar återigen att man sitter på dom ekonomiska och sportsliga musklerna.

Grattis säger jag redan nu till avancemang till kvalet mot allsvenskan!

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0