Bra tryck i kommentarsfältet!


Det var ett bra initiativ från bloggens sida att lägga ut en ironisk "kontaktannons" då kommentarsfältet redan nu har fyllts på riktigt bra. Alla förstod dock inte att det var en hel del ironi bakom inlägget, är vi hockeyälskare så tråkiga av oss?
Men nu vet ni iallafall vad dess innebörd betydde och nu kan vi återigen koncentrera oss på betydligt allvarligare och världsomfattande saker, har som jag förstått det hänt en del i div 1 Sverige under dagen.

Thomas Fahlqvist Örebro till Karlskrona

Först Skoog och nu Fahlqvist, Karlskrona menar verkligen allvar med sin satsning. Man kan i stort sett värva vilka namn man vill då man som förening just nu är inne i världens största bubbla då sponsorer står på kö för att få vara med och publiken vallfärdar till fantastiska Telenor Arena. Karlskrona blig giftiga och det ska mycket till om vi inte återser dom till i kvalet till allsvenskan nästa vår, solklara vinnare av silly season kriget!

Johan Hagel Nacka till Väsby

Ett fint tillskott till Väsby då Johan för två säsonger sedan ingick i div 1:s hetaste förstakedja tillsammans med Robert Lahti och Joakim Göransson. Det var även det första tecknet på silly season i "Stockholmsserien", nu är även den serien i gång med att värva spelare.

Victor Löfstedt Halmstad till Olofström

Olofström fortsätter sin lågbudgetsatsning och ser nu att gå en tung säsong till mötes, förhoppningarna står till att lågbudgetvärvningarna blommar ut under säsongens gång. Victor har haft två bra säsonger i tvåan med Halmstad och var för några veckor sedan med om att spela upp laget i ettan, nu är det upp till Victor att bevisa att han håller även i ettan.

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0