Bloggen vill ha svar snart!


Bloggen vill inom den närmaste tiden ha svar på följande världsomfattande frågor, antar att klubbarna också gärna vill ha svar på samma frågor.

- Blir det Joukov som tar över i Kiruna ? Rykterna säger att det är klart medans sportchef Lundmyr dementerar!

- Vem ska träna Piteå ? När ska laget börja ta form? Otäckt tyst där uppifrån!

- Vem tar över Boden efter Taavola? Det känns som att man ska ha klart såna saker innan man inte erbjuder en sån meriterad coach ett nytt kontrakt, har man bitit sig själv i hälsenan mån tro?

- Vem blir tränare och vem blir sportchef i Lycksele ? Bloggen sitter som vanligt inne på en hel del information om denna klubb, vet därmed att det diskuteras med en del olika namn. Men tills allting är klart så kommer jag sitta inne på all information, det hoppas jag att ni köper.

- Blir det fortsatt div 1 spel för Clemensnäs? Ekonomin är trasslig och organisationen runt laget är ännu trassligare, finns det någon stark person som orkar ta tag i detta projekt?

- När börjar det hända saker i Asplöven? Finns det pengar till en fortsatt lika dyr trupp? Bloggen tippar att det är dåligt med pengar men att man på något sätt lyckas finansera en fortsatt satsning, man har lärt sig att trolla med knäna däruppe. Asplöven behövs i div 1 toppen, man berör och skapar känslor runt om i landet.

- När ska Olofström börja ersätta alla förlorade toppspelare? Finns pengarna till det? Bloggen är tveksam till att man kan göra en lika stark satsning och får se denna säsong som ett mellanår.

- Karlskrona ryktas släppa en riktig "bomb" senare under dagen, Fredrik Emvall är namnet som florerar runt på olika nätsidor.

- Vilken klubb lyckas knyta åt sig Valboduon Liam Lindström/Jacob Blomqvist?

Som ni ser så finns det fortfarande många frågetecken att räta ut trots att vi snart är inne i Maj månad, oroväckande många viktiga poster som ännu inte är tillsatta. Men det är bra på sätt och vis då vi hockeybloggare har mycket att se fram emot, framförallt har denna blogg mycket att se fram emot då Asplöven ännu inte har börjat värva. Man får väl räkna med en 10-15 värvningar från deras sida, det är mycket bra föda åt bloggen det!

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0