Bloggen väntar ännu på svar!


Nu börjar tålamodet tryta även hos självaste bloggansvarige, nu får det allt börja hända något i den nordligaste ettan så man får något att skriva om. Fick förresten nys om att ett förslag är inlämnat om att man ska slå ihop A och B serien och alltså då göra en 16 lags serie där ettan och tvåan är klara för playoff medans lag femton och sexton får kvala neråt. Hm, det känns som att detta förslag ganska fort blir bortröstat av lagen från B serien! För på något märkligt vis så är det visst längre från till exempel Hudiksvall till Kiruna än den motsatta vägen, märkligt va?

Jag siade om att vi denna vecka skulle börja få svar på dom frågor som jag ställde i ett tidigare inlägg, hur har det gått med det egentligen?

- När blir Joukov klar för Kiruna? ( En fågel kvittrade i mitt öra om att Sigge Tepljakov ännu inte är avskriven, känns som att denna fråga har långt kvar tills den blir besvarad. )

- När får Piteå en tränare klar? ( Fortfarande knäpptyst där uppifrån, vad händer och sker egentligen? )

- Vem tar över Boden efter Taavola? ( Fortfarande inget svar på detta. )

- Tränare och sportchef i Lycksele? ( Nu vet vi att ekonomin kärvar och att det blir lågbudget från deras sida. Men vem vill leda skutan egentligen? )

- Blir det fortsatt div 1 spel för Clemensnäs? ( Tyst och åter tyst även därifrån, finns ingen fungerande organisation än om bloggen har förstått det rätt. )

- När börjar det hända saker i Asplöven? ( Ingenting har hänt ännu, var så säkra på att det snart börjar hända saker! )

- När ska Olofström börja värva ersättare till dom etablerade som man har tappat? ( Ett första led i det kom under veckan då man hämtade Axel Dahlgren från Valbo. )

- Karlskrona ska släppa en bomb, vem blir det? ( Bomb och bomb, man hämtade åtminstone poängmaskinen Joakim Ohlsson från Vita Hästen. )

- Vem lyckas knyta till sig Valboduon Lindström/ Blomqvist? ( Blomqvist till Bofors, vem tar Liam Lindström? )

En hel del frågor än att få svar på, man får helt enkelt vänta och se!

Over and Out!


Kommentarer
Postat av: Dyssen

Tjena. Spelade själv i 16-lags serien senast det begav sig. Tyckte det var värdelöst. Två lag (tror det var Jämtland och Asplöven) seglade iväg mot toppen och kvar blev en 10-12 lag i ett sorts mittenträsk och det förstörde hela säsongen och flera klubbars ekonomi. Ingen som helst spänning och de täta slutspelsmatcherna uteblev. Däremot är jag för ett förslag där lagen från A och B korsmöter varandra (lite som i NHL) för att få till lite andra lag under vintern än de gamla vanliga.

2009-04-23 @ 09:47:20
URL: http://dyss.blogspot.com
Postat av: Karl XI:s Krona

Trevlig blogg! den skall läsas kan du räkna med.Kanske du är någon att räkna med om Fahlander slutar blogga om Div 1 hockey nu eftersom......ja du förstår.Bomben i K-na väntar tydligen norra Sverige på också.....:)Det skall bli intressant, jag har mina aningar men dom behåller jag än så länge....kanske om det drar ut på tiden så.......

Hörs!

2009-04-23 @ 11:50:03
Postat av: Anonym

Sergie Joukov är avskriven för Kiruna

2009-04-23 @ 16:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0