Är det Lehtos nya strategi detta?


Magnus Lehtos trummpinnar hann knappt svalna innan det återigen var dax att slå på bombtrumman igen, även denna gång så var det dax att sno spelare från konkurrenten Piteå.
Herr Lehtos nya strategi verkar vara att hämta spelare från närområdet som dessutom är unga och på väg uppåt i karriären. Det är en strategi som bloggen gillar, dessutom kan man avskriva sig själv då man varken är ung eller på väg uppåt i karriären! Skämt å sido, även denna gång tycker jag Lehto har prickat ganska så rätt i sitt spelarval.

Denna gång var det forwarden och "Ragge" Olofssons vapendragare Anton Lundberg som lotten föll på, en liten och teknisk spelare som summerade fina 42 poäng på sina 32 matcher. Liksom gårdagens värvning så är detta en kille som tog ett stort steg i utvecklingen under säsongens gång, dock så hamnade han lite i skymundan när han splittrades från "Ragges" formation.

Bloggen är dock inte lika övertygad om att detta blir en lika bra värvning som Olov Lundqvist då Anton har en del att bevisa för mig, framförallt så vill jag se att han kan producera poäng på egen hand och inte bara förlita sig på bra kedjekamrater. Men att det är en talangfull spelare som alltid producerar bra med poäng är det inget snack om, men trots det så har han mer att bevisa än vad Olov har för mig. Bara för den skullen så kommer Anton förmodligen vara en dominant pjäs i Asplövens lagbygge och han kommer säkerligen slå en hel del tunnlar på mig under vintern, det brukar vara så när man är lite kaxig och sticker ut hakan.

Det som dock talar för Anton är att han i Freddy Lindfors får en tränare som uppskattar tekniska och irrationella spelare, det bådar gott för att Anton ska kunna göra ett lysande jobb i Asplöventröjan!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Johan S

Du har förmodligen rätt i dina farhågor att Anton kommer att vara mer dominerande än Olov. Måste säga att du hissar Olov till höjder man kan hoppas han kan nå upp till hälften av. Olov är en hygglig spelare men inte alls på den nivå du tycker. Tänk på att han hade en väldigt lätt roll i Piteå tillsammans Piteå:s "toppspelare" och de flesta poängen han gjort kom i powerplay där han passat till Standberg som levererat varje match tillsammans med Ragge. Jag önskar Olov all lycka i Asplöven men sätt inte för stort hopp till att han ska göra lika många poäng som förra säsongen.

2009-04-30 @ 20:05:58
Postat av: Jimmy

Johan S:



Sätter en tusing på att Olov gär bättre än Anton i Asplöventröjan, sätter du emot? När Stralla hade en svacka under allettan så var det Olov som bar backbesättningen medans Antons produktion sjönk asevärt när han flyttades från Ragge..

2009-05-01 @ 11:21:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0