Inför Piteå..



I morgon var det så dax för en riktig värdemätare då förmodade topplaget Piteå gästar våran hemmahall.
Piteå kommer till matchstart efter två raka segrar, låter dumt att säga att dom inte övertygat riktigt än men då ska man ha i åtanke att det sätts oerhörda krav på att dom ska lyckas.

Piteås fruktade förstafemma har börjat seriespelet på ett imponerande sätt, mängder av mål och en grym plus/minus statistik kan dom stoltsera med.
I deras trupp finns det en hel del profiler som kan stiga fram och avgöra matcher men som jag skrev tidigare så är det förstafemman som hittills fått utdelning.
Vet egentligen inte så mycket om Piteås spel, kommer förmodligen bli en tempostark match där det är viktigt för oss att åka mycket skridskor för att inte dra på oss onödiga utvisningar.

Kikar man procentuellt så har inte Piteå nåt imponerande powerplay men i bland säger inte statistik allt, jag vill då inte gärna se att dom får några gratis powerplay som vi hade kunnat undvika.

Rutin finns det i massor då det finns spelare med flera hundra allsvenska matcher på kontot, vill flagga för några som kan vara värda att hålla ögonen på..

# Markus Ottosson (målvakt)

En av division ett Sveriges bästa målvakter som inger en trygghet i vilket lag han än spelar i, bidragande orsak till Asplövens framgångar under fjolåret.

# Niklas Strandberg (back)

Niklas är en rutinerad pjäs som vänt åter efter fyra säsonger i Björklöven, spelskicklig och placeringssäker som dessutom är utrustad med ett bra skott.

# Daniel Olofsson (forward)

Rutin i massor kan denna kille stoltsera med, poängmaskin i allsvenskan dom senaste åren och som inlett seriespelet med att göra 7 poäng under dom första 2 matcherna. En av seriens bästa spelare som kommer bära Piteå under denna säsong.

# Erik Lindberg (back)

Ska jag vara ärlig så har jag inte nån större koll på Erik trots att han har en hel del elitserie och allsvenska matcher på sitt konto, men det jag vet är att han är en stor och stabil defensiv back som kommer tillföra Piteå trygghet i defensiven under säsongen.

För våran del så är det en trupp med gott självförtroende som kommer till match efter att vi så tidigt som redan i omg 2 fick våran första seger. Blir en intressant match för våran del då vi har förhoppningar om att kunna bjuda upp ordentligt på hemmais mot lag av Piteås kaliber.
Kan vi hålla oss till vårt spel, vara otroligt noggranna i allt vi gör och framförallt om vi tror på oss själva så kan det bli en trevlig tillställning i hemmahallen under onsdagen.

Hoppas på minst lika mycket folk som stöttar oss som i hemmapremiären, var ett riktigt bra tryck från läktarhåll under dom sista minuterna.
Vi ska göra allt vi kan för att ni ska trivas, ger vi allt vi har och hittar flytet så tror i alla fall jag att vi ska kunna få med oss tre härliga poäng från denna drabbning.

En härlig utmaning för vårat unga gäng, kul med match igen!!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Caztie

Lycka Till ikväll!, du är ju delvis Asplövare så vi förväntar oss minst 2 p från din klubba! ; ).

2008-10-01 @ 14:01:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0