Historisk premiär!



I morgon fredag så gör den nystartade föreningen Kiruna City sin historiska matchpremiär, laget tar emot Kirunas junior kl 19.00 på lombia ishall.
Kiruna City är ett av dom profilstarkaste lagen i div 2 norra A, man har ett väldigt rutinerat manskap med många hundra matcher från högre divisioner på kontot.

När nu klubben går in i sin första träningsmatch så gör man det dessutom i otroligt vackra tröjor, ett av hockeysveriges snyggaste ställ kan föreningen presentera.
Min personliga favorit är annars Frölundas retroställ men Citys har redan blivit en av mina absoluta favoriter.

Vad kan man då förvänta sig i klubbens premiär?

Dom möter ett skridskoskickligt lag och just skridskomässigt ska nog inte City försöka mäta sig med ungtupparna utan dom får helt enkelt lita till sin rutin.
Motståndarna har säkerligen hunnit en bit längre i sina förberedelser men personligen så tror jag att rutin slår ungdomlig entusiasm denna gång.

Jag skickar under morgondagen ut en scout som ska bevaka denna historiska händelse, hoppas och tror inte att han ska behöva sitta ensam och frysa utan hoppas att både publik och spel ska ge en värmande effekt även på honom.

Matchtips: KIF jun- Kiruna City 4-7 ( Sätter även en slant på att Henrik Engström kliver av isen med ännu ett hattrick på kontot)


Publiktips: 300 (är det för mycket eller för lite?)


Kommentarer
Postat av: Robban/Kra City

Kul att City får lite uppmärksamhet i din uppskattade blogg. Måste dock tyvärr meddela att City i och med att det är bortamatch kommer att ställa upp i våra helvita bortaställ ;)

2008-09-11 @ 18:29:34
URL: http://blogg.kirunacity.se/#home
Postat av: Anonym

Jimmy du var jävligt lik Robban i tidningen; )

2008-09-12 @ 08:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0