Inför Boden..



I morgon bär det då av mot nordligare breddgrader för möte med Boden i den erkänt varma Björknäshallen.
En viktig match för bägge lagen eftersom vinnaren hänger på topplagen medans förloraren börjar att halka efter.
Eftersom Kiruna i dag gick på en 5-2 förlust på bortais mot Piteå så öppnar det upp en aning för oss som är tippade på den nedre halvan, kul att få vara med och leka så länge som möjligt.

Enligt rapporterna så spelar Boden ett rätt strikt spel där dom håller sig till sin gameplan, dom har en jämn trupp där sällan någon sticker ut över mängden.
Hittills så har Boden spelat fyra matcher i serien och mäktat med 6 p, enda riktiga debaclet kom mot Asplöven när man förlorade med hela 10-1.
I förlustmatchen mot Piteå bjöd dom enligt rapporterna upp väldigt bra men orkade inte riktigt i den sista perioden, är ett stark hemmalag som vi möter i morgon.

För vår egen del så har säsongen börjat stabilt då vi i premiären fick med oss en poäng från bortamatchen mot Kalix för att sen i hemmapremiären vinna över Clemensnäs med 4-3.
Den tredje matchen som vi hittills spelat var hemmamötet mot Piteå där vi tyvärr åkte på en 1-4 förlust men där vi bjöd upp till en rejäl kamp.

Så man kan räkna med en jämn tillställning under morgondagen där det laget med bästa inställningen lär gå segrandes ur striden.
Blir det första straffavgörandet i årets serie under morgondagen kanske?

Enligt rapporterna saknas Tobias Nilsson och viktige Pierre Berggren under morgondagen medans vi i Lycksele aviserar att vi för första gången denna säsong är helt ordinarie.

Vågar mig inte på nån resultatgissning men räkna med en jämn match..


                                                           Tar vi med oss 3 poäng från denna hall?

                                         


Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0