Juhamatti har anlänt!


Då har då Juhamatti Yli-Junnila gjort sitt första träningspass med Asplöven, om alla papper hinner bli klara så debuterar han i morgondagens möte med Kiruna.
Enligt rapporterna så verkar Juhamatti besitta ett par fina händer och en bra blick för spelet trots sin storlek, han verkar dock inte spela så fysiskt men såna saker är svåra att bedöma efter att man sett han en träning.

Det var många som hade sökt sig till dagens träning för att inspektera klubbens senaste tillskott och förhoppningsvis så har Asplöven i Juhamatti hittat en spelare som tillför ytterligare en dimension.
Om man ser till hans erfarenhet och hans meriter så verkar det onekligen vara en spelare som ska kunna leda ett lag på denna nivå men kan samtidigt vara svårt att komma in mitt i säsongen.

Ni läsare som ser matchen i morgon får gärna lämna en kommentar om hans insats om han nu hinner bli spelklar, det skulle vara av stort intresse för min del.

Några notiser:

- Johan Tornberg lämnar omedelbart tränarsysslan i Västerås då han och hans familj under dom senaste dagarna fått mottaga dödshot från "fans". Det är sjukt att så kallade fans kan ta all makt över en förening då dom vet att en tränare som får såna här hot slutar med omedelbar verkan.
Du gjorde helt rätt Johan och skickar allt mitt stöd till dig, familjen går alltid i första hand fast man är hockeynördar av min och Johans kaliber.

- I skuggan av Asplövens senaste bomb så presenterade i dag även Frölunda ett nyförvärv vid namn Janne Niskala. I Janne får Frölunda en klasspelare som kommer tillföra en hel del i det offensiva från sin backposition.
Jannes senaste sejour i Sverige blev en succé då han i Färjestads dressen satte nytt poängrekord för backar i elitserien.
En riktigt dyr värvning som man finansierade genom pengarna man fick lös när man bröt kontraktet med Andreas Holmqvist för några veckor sedan.

- Undrar om Jimmy Stålnacke pengarna finansierade värvningen av Juhamatti? Stackars Juhamatti i såna fall, haha!

- Vet dock att Juhamatti finansierades av Asplövens trogna supporters som samlat in otroligt med pengar till en värvning, ett härligt initiativ som jag hoppas blir lyckat för deras del.

-  En sista notering är  att Björn Teräsniska som sparkades samma kväll som mig nu huserar i M/B Hockey i Stockholmsettan och där har han producerat bra med poäng, glädjande att se Björn!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad tror du om matchen ikväll?

2008-11-14 @ 15:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0