Inför Clemensnäs!


Äntligen dax för hemmamatch igen efter två långresor till Östra Norrbotten, två resor som vi skramlat ihop fyra poäng på vilket får räknas som bra då vi ena resan gästade Asplöven och Haparanda.
Det är två formstarka lag som i morgon ställer upp för nedsläpp då Clemensnäs varvat upp en aning efter en bedrövlig start på serien då dom i senaste matchen besegrade Boden på hemmais med 3-1.

Clemensnäs har annars haft en riktigt knackig säsongsstart där dom inte alls kommit upp i den nivå som både dom själva och folk utifrån räknat med men kanske har det lossnat nu.
Det är ett lag som älskar att checka och spela fysiskt och om dom får grepp om matcherna tidigt så blir dom riktigt riktigt bra då dom får mycket energi när dom känner att dom får fast sina motståndare i anfallszonen.

För vår egen del så har det sett riktigt bra ut under i stort sett hela säsongen då vi inte har gjort mer än en 2-3 bottennapp,  just bottennapp är något man får räkna med under en lång säsong när man har ett ungt lag som vi har.
Vi kommer senaste från en bortaseger över Kalix med 5-4 och just den matchen kännetecknar väl vår säsong på ett bra sätt då vi haft för vana att åka på ett tidigt baklängesmål för att sedan kämpa oss in i drabbningarna.

Det vi lärt oss hittills under denna säsong är att vi måste hålla oss till vår gameplan för att vi ska lyckas vinna, fladdrar vi ut från den så blir inte resultatet heller det optimala.
Inför morgondagen är det viktigt att vi kommer vakna ut till nedsläpp då Clemensnäs gärna vill köra hårt redan från start, kan man hålla jämna steg under dom första tio minuterna så brukar dom tappa energi och intensitet.

Nyckelorden för i morgon är som vanligt hårt jobb, en stor portion ödmjukhet och fokus på vårt eget spel, fixar vi dom bitarna så är chansen stor att vi får ytterligare tre poäng in på vårt konto.

I morgon är det även en gratismatch då Lyckseles företagare bjuder på entrén och det innebär förhopppningsvis en fullsatt ishall och det i sin tur medför en härlig inramning.
Viktigt att vi bjuder på en bra match då det är mycket folk på läktarna, i stort sätt ett måste om vi ska kunna få tillbaka dom som kanske ser sin första match för säsongen.

En härlig utmaning som vi ser fram emot med stor tillförsikt då vi vet att Clemensnäs har en hög kapacitet när dom får det att stämma.

Nedsläpp 19.00 i morgon, missa inte det kära Lyckselebor!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Christer S

Lycka till ikväll, och "måla av dig" inför helgen, så Du slipper göra några i helgen....

2008-11-19 @ 12:34:49
Postat av: Jens

Är ni fortfarande utan Lundberg ikväll eller är han tillbaka från skadan?

2008-11-19 @ 14:48:48
URL: http://www.jenslindmark.se
Postat av: Jimmy

Jens:



Lundberg tillbaka i målet i kväll..

2008-11-19 @ 15:07:18
Postat av: M.O.R

Ni är fantastiska....glädje än en gång....tack grabbar....

2008-11-19 @ 21:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0