Inför Boden


I morgon så är det återigen dax att sätta sig på bussen norrut då vi brsöker Boden, en viktig match för dom bägge lagen i slaget om fjärdeplatsen.
Dom två tidigare mötena denna säsong har Boden mycket välförtjänt gått segrandes ur så känns som att det nu är dax för revansch.

Boden spelar precis som vi en hockey som går ut på att vara tighta i defensiven, hålla sig inom utsagda ramar och ta till vara på dom målchanser som ges.
Under våra tidigare möten så har Boden varit snäppet ödmjukare inför dessa detaljer och har på så sätt gått segrandes ur bataljerna, lägg därtill att dom har haft en snuskig effektivitet framförallt då vi senast gästade Boden.

Taavolas mannar har verkligen fått intalat i sig att man ska värdesätta laget före jaget och genom det så kanske man inte bjuder på någon jätteglamorös hockey men samtidigt så vinner man matcher och gör en hel del mål.
Det är väl just det som hemmapubliken vill se, sen hur det ser ut spelar  nog ingen större roll.

Vi är väl inne i en liten svacka för tillfället då vi kommer från tre raka förluster men samtidigt är det Kiruna och Piteå som har stått för motståndet och i dom matcherna förväntar sig nog ingen att vi ska få med oss några poäng.
Men är inte det som gjort oss en aning oroliga utan är mer sättet vi har förlorat ¨på som bekymrar då vi har sålt matcherna lite väl enkelt.

Men dessa förluster har inneburit att vi bär på en enorm revanschlusta inför morgondagen och förhoppningsvis kan vi få Boden att sota för dom tidigare förlusterna.
Kan vi bara hitta tillbaka till det vi haft innan dessa svåra matcher så har vi alla möjligheter att få med oss poäng hem till Lycksele i morgon.

Som vanligt är det en tight defensiv, ett hårt jobb, ett stort hjärta och att vi tar vara på dom chanser som bjuds som är nyckeln till framgång för vår del.
Det gäller att vi får med oss detta ut till nedsläpp, lyckas vi med det så kan det bli en rolig eftermiddag i Björknäshallen.

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0