Dax för seriefinal igen!


Det är ett mycket svårbedömt Piteå som i kväll tar emot serieledande Asplöven på hemmais, ett Piteå som inte alls fått framförallt målskyttet att stämma i LF Arena under den senaste tiden.

Piteå har mängder utav skador på viktiga spelare och dessutom så är Daniel Olofsson ännu utlånad till Luleå medans Asplöven mest troligt mönstrar ordinarie uppställning, enda frågetecknet är runt trollkarlen Jarkko Oikarinen som lider av en handskada.

Det låter onekligen som att Asplöven ska kunna få en rätt enkel resa denna kväll men man ska betänka att Piteå alltid höjt sitt spel mot toppkonkurrenterna och att man lånat in en hel del spelare från Luleås mycket framgångsrika J-20 lag.
Killarna som kommer in är väl skolade av "Bulan" Berglund och det kommer synas att dom spelat under hans ledning då dom kommer spela med hög intensitet och ligga på och köra byte efter byte.

Tar man med detta i beräkningen så tror jag inte Asplöven får en alltför lätt resa men att rutinen kommer ta ut sin rätt i Asplövens favör, men är som uppdukat för en jämn och tight tillställning.

Matchtips Piteå-Asplöven 2-4 (sista målet i tom bur)

Målskyttar Piteå: Kim Karlsson och Niklas Strandberg

Målskyttar Asplöven: Joni Lindlöf, Stanislav Kall, Jarkko Pakisjärvi och Mikael Österberg

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0