Truppnytt!


Under söndagen så kan vi i Asplöven presentera en förlängning och ett nytt kontrakt till backsidan. Övertorneå bördige Ville Vikeväinen blir Asplöven trogen ytterligare en säsong, detta var en spelare som Asplöven har haft hög prioritet på att få behålla.
Andreas Löf hämtas från Clemensnäs, Andreas är skolad i MoDo och spelade för 2 säsonger sedan i Holländska ligan där han producerade en hel del poäng..

Av mina kontakter som har koll på honom från Hollands säsongen så beskrivs han som följsam, snabb och bra teknik, alltså en spelskicklig back som säkerligen kommer ha en hel del tid i powerplay och kommer vara nyttig i uppspelsfasen..
Andreas sägs också vara en kanonkille i omkl rummet och utanför ishallen, även det mycket värt i ett lagbygge..

Börjar se riktigt bra ut för oss nu, 1 målvakt och1 back till sen börjar truppen vara komplett, men räkna ändå med några värvningar innan transferfönstret stänger den 31 Januari..

Så även när solen lyser så jobbas det febrilt bland olika sportchefer runt om i landet, dom får luta sig tillbaka och ta en sista minuten resa efter det att trupperna gjorts klart..

Fortsatt trevlig sön kväll..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0