Sandlådenivå!


Dagens inlägg skulle egentligen handla om vår fantastiska höstsäsong där vi genom gårdagens heroiska insats fullbordade en höst som ingen ens hade kunnat fantisera om.
Tyvärr så råkade jag under förmiddagen surfa in på Kirunas svenskafans forum i hopp om att få läsa lite vettiga tankar och analyser om hur gruvstadens stolthet kunde förlora mot bönderna från Lycksele.

I stället råder det rena pajkastningen på hemmahjältarna där folk påstår att dom under lördagskvällen varit ute och dansat till långt in på småtimmarna och varit dyngpackade.
Alltså nu har inte jag varit med och sett vad som har hänt men har nog ganska klart för mig att några spelare gick ut och åt en bit mat och till den kanske blev serverade en pilsner.
När dom ändå höll till i samma hus som nattklubben så gick dom efter sin bit mat ner och kikade en sväng för att sedemera bege sig hemåt vid 12 tiden.

Lite intressanta noteringar:

- Om det har någon negativ effekt för spelet att spelarna är ute och tittar på folk en lördagskväll så har Kiruna mycket att utveckla för att nämnas i förhandstipsen i allettan.

- Att det alltid blir såna här diskussioner direkt en spelare vistas ute på lokal, någon som tänkt på att det serveras vatten på krogen också?

- Att 2 pilsner är optimalt efter en match då du får i dig den energi du behöver, till exempel så dricker Marcus Allbäck alltid 3 pilsner efter en match.

- Att Andreas Nyberg spelade hårt tejpad under gårdagen, kan det spela in på skridskoåkningen mån tro?

- Lycksele har tagit poäng av alla andra lag och var en minut från att vinna mot Asplöven på bortais, varför skulle inte dom kunna slå era favoriter?

- Lyckseles målvakt är seriens bästa, om man inte får hål på han tidigt så väntas ofta en jobbig eftermiddag.

- Att Kiruna gick fram till 4-0 rätt tidigt under lördagen, hade dom fått in första målet även i går så hade matchen sett annorlunda ut.

- Hylla Lycksele i stället då dom visar upp ett riktigt krigarhärta, hur lätt är det att möta ett lag som är beredda att dö för varandra?

- Att ingen kan fokusera bort den enkla resan under lördagen när man möter samma lag dagen efter, även era hjältar är människor.

- Visst att man inte ska vistas på lokal dagen innan match för att undvika såna här diskussioner men hade dom vunnit så är det ingen som hade brytt sig.

- Trots allt så är hockeyspelare tro det eller ej människor, nog måste dom också kunna få gå ut och se folk i stället för att sitta i stugan och titta in i väggen. Det har snarare en positiv än negativ effekt på killarna.

- Nu tycker iaf jag att ni på forumet lägger ner era spekulationer och i stället ser tillbaka på en av dom bättre höstsäsonger som Kiruna gjort på många år, 10 raka segrar är respekt.

- Det är inför det stundande allvaret som dom behöver ert stöd, ställ upp för dom så lovar jag att dom ställer upp för er.

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: jonnne

Mycket visa ord från en mycket vis man!

2008-12-22 @ 15:06:53
Postat av: Christer S

Tack för det Jimmy, fantastiskt hur fort en höna kan växa av en fjäder. Jag VET ju att bl.a. kapten Törmä är en 100% proffsig människa, och att bli beskylld för sådant är rent sjukt.

Bara att acceptera att Lycksele vann matche med sin otroliga målvakt och stenhårda disciplin.

2008-12-22 @ 18:23:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0