Samarbetspartners!


Efter många om och men så är nu äntligen mina samarbetspartners insatta på bloggen, det tog sin tid men äntligen så är gåtan löst. Eller det var snarare målvaktsesset Jimmy Lundberg som visade upp sina datafärdigheter då han med några enkla klick fixade in dom åt mig.

Så ett stort tack till dig Jimmy!

Som ni ser på bloggsidan så är det tre olika partners som nu finns uppe. Det är hasardspel.com, gamblingonline.se och bingosidan.com.
Jag hälsar er partners hjärtligt välkomna och ser fram emot ett bra och trevligt samarbete tillsammans med er!

Men eftersom denna blogg handlar om 100% hockey så ska detta inlägg även ha med några hockeyrelaterade notiser.

- Nyköping håller på att rasa samman då dom återigen satt sig i ekonomiska svårigheter, denna gång finns det ingen räddning utan alla spelare i A-truppen får om dom vill lämna. Då lönerna uteblivit och kommer att utebli så är det redan nu en del spelare som gjort klart med nya klubbar, se bara på denna lista.

- Thomas Fahlqvist Örebro ( Poängkungen lämnar det sjunkande skeppet och beger sig till hårdsatsande Örebro, en bra lösning för både parter då Thomas får chansen till avancemang och Örebros chanser till avancemang ökar drastiskt genom denna klassvärvning).

- Johan Skinnars Leksand ( Leksand plockar hem sin utlånade talang som i Nyköpingsdressen svarat för en mycket stark säsong poängmässigt. Det mest troliga är dock att han nu lånas ut till någon annan klubb då Leksand redan sitter inne på en mycket kompetent forwardsbesättning).

- Tobias Gyllenhammar Arboga ( Den defensivt starke backen lämnar för allettan konkurrenten Arboga, en bra lösning för båda parter då Tobias fortfarande får spela på en hög nivå och Arboga får in ett viktigt förvärv inför det som komma skall).

- Jonas Karlsson klubb ej klar ( Han aviserar i sn.se att han valt att gå skilda vägar med föreningen, vart han nu ska ta vägen återstår att se).

- Det lär försvinna ett x antal spelare till och för lag som vill förstärka inför allettan så är det rena pannkaksbuffén just nu då det finns otroligt många duktiga spelare som ännu inte gått till försäljning. Backarna Johan Åhnelöf och Johan Ohlsson är fina förstärkningar för alla lag i allettan. Detsamma gäller forwardsen Peter Danielsson, Markus Andersson, Robin Jalkerud, Antti Koponen och framförallt Fredrik Håkansson.

Ett tips till alla ni som vill förstärka, slå dessa en signal!

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0