Inför Clemensnäs och rykten och övergångar!


Vi börjar väl med några tunga övergångar i div 1 hockeyn, det handlar om en övergång som inte är bekräftad till hundraprocent och en try-out.

- Anders Lövdahl från Borlänge till Tingsryd

Inte helt bekräftad än men enligt Tingsryds hemsida och eliteprospects.com så ska det vara helt klart och just eliteprospects håller jag som en otroligt säker källa.
Bara att gratulera Tingsryd till värvningen av en av div 1 Sveriges bästa centrar, under föregående säsong vill jag säga att han till och med var bäst.
Han är stor och stark och utrustad med ett otroligt fint spelsinne och mjuka händer, dessutom en fantastisk tekare. Ska jag hitta någonting negativt så ska det väl vara tempot och att han emellanåt tappar motivationen.
Men helt klart en lysande värvning som jag är förundrad över att inte dom pengastarka lagen Örebro och Asplöven varit på då tex Örebro söker en ersättare till sin skadade kapten Henrik Löwdahl.

- Mikko Laine från HC Innsbruck till Örebro

Mikko kommer på en try-out under några dagar till Örebro då dom har lärt sig av framförallt fjolåret att meriter inte alltid visar nuvarande status på spelare.
Om man ser meritmässigt så är Mikko en bra värvning då han gjort över 250 matcher i sm-liiga och 33 matcher med Timrå i den svenska elitserien.
Men en sund tanke av Örebro att bara ta han på try-out då dom får chansen att syna han närmare, smart med tanke på att detta är en kille som lär ha ett rätt stort lönekuvert.
Om Mikko lever upp till sina meriter så är detta en klassvärvning med div 1 mått mätt och helt klart en bra ersättare till skadade Henrik Löwdahl.
Sätter nästan pengar på att om han inte hamnar i Örebro så lär Asplövens Magnus Lehto snabbt slå honom en signal då han passar bra in på Asplövens profil.

Nu kommer en del rykten som ska tas med en nypa salt, men samtidigt så är kontakt tagen mellan denna förening och spelarna i fråga.

- Jimmy Blixt från LN 91 till Asplöven ?

- Jonas Almqvist från Örebro till Asplöven ?

- Jonas Höög/Fredrik Johansson från Botkyrka till Asplöven ?

Jimmy och Jonas har redan varit uppe på tapeten i denna blogg så någon mer energi än så här lägger jag inte på dessa spelare. Jag tror inte Örebro skulle släppa "Alma" till Asplöven ¨då Örebros ordförande Fahlander inte direkt är "bästis" med Asplövens dito Lehto.
Jimmy däremot har en klausul som gör att han får bryta sitt kontrakt och enligt dom rapporter som jag har fått så ska ett visst intresse ha uppstått från hans sida. Vi får se vart detta leder i slutändan, mycket troligt enligt mig att vi får se han i Asplöven dressen lagom till allettan.

Jonas Höög och Fredrik Johansson är två nya namn som under dagen dykt upp på Asplövens önskelista och detta är verkligen två poängstarka namn. Jonas har hittills på sina 26 matcher mäktat med fantastiska 53 poäng och Fredrik har på endast 18 matcher kommit upp i ett ännu högre poängsnitt då han har fått ihop smått otroliga 41 poäng.
Kontakter är tagna med spelarna och när man värvar från Stockholmsserien så får man oftast mycket spelare för pengarna då dessa killar brukar sitta inne på kontrakt som endast ger lite godispengar.
Det har att göra med att det finns så mycket klubbar i området runt Stockholm och att publikintäkter knappt existerar då dom flesta lag har svårt att komma upp i Clemensnäs hemmasnitt.

Det tar oss vidare til nästa punkt, nämligen mötet med Clemensnäs. Det blir en tuff uppgift då dom är erkänt hemmastarka och är dessutom i bra form för tillfället, lägg därtill att dom förmodligen är otroligt revanschsugna då dom har tre raka förluster mot oss.
Dom har dessutom lånat in tre spelare från Skellefteås J-20 som håller en bra kvalité och passar bra in i Clemensnäs sätt att spela då dom är oömma och skridskostarka.

Den som tror att vi ska åka upp till Kopparhallen och hämta tre enkla poäng är verkligen illa ute då jag tror att vi måste göra en av säsongens bättre matcher för att lyckas besegra ett hungrigt och revanschsuget hemmalag.

Det efterlystes att jag återigen ska ta upp matchtipset och givetvis ska ni återigen få chansen att tjäna lite pengar så här i julinköpens tid.

Den som prickar in rätt resultat vinner 100 kr, om tex två stycken prickar in samma resultat så får man då 50 kr var. Då tror jag ni förstår spelreglerna, dessutom får den som prickar in rätt resultat även 10 kr extra per rätt inprickad målskytt.
Det börjar bli dax att någon prickar in rätt resultat då ingen hittills har lyckats med det, så skärpning kära läsare.

Må bästa man/kvinna vinna!

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Resultat: 2 - 4

Clemensnäs: Ögren 2

Lycksele: Arvid, Tappen, Skeppan, Dahl

2008-12-16 @ 22:08:24
Postat av: Christer S

Ok, pengen är min, tyvärr 3-1 till clemens.

2008-12-16 @ 22:08:28
Postat av: Anonym

1-3



Clemens: Zakarias

LSK: jokko, Tapani, Arved

2008-12-16 @ 22:35:50
Postat av: #2

1-3



Clemens: Zakarias

LSK: jokko, Tapani, Arved

2008-12-16 @ 22:36:15
Postat av: 2

det var jag som postade nyss, glömde bara namnet! sry

2008-12-16 @ 22:37:30
Postat av: M.O.R

Jag tror på en tajt match 3-3

vilka som gör målen får väl även denna gång vara osagt...men självklart är du inne på ett av målen en ass eller hur =) Lycka till....

2008-12-16 @ 22:52:57
Postat av: Anonym

0-2

solklart

klasse å tapani gör mål

2008-12-16 @ 23:08:46
Postat av: Whiskas

3-5



Clemens: Granlund, ögren, wennerlöf

Lycksele: Lindström x2, stålnacke, ottosson, arvidsson

2008-12-17 @ 00:02:33
Postat av: J

3-4



Jimmy Ögren, Bergquist, petterson



Lycksele: Otto, Ck, tappen, arvid

2008-12-17 @ 07:37:43
Postat av: RINKRÅVEN

Lycksele vinner med 4-2

Första målet Jonas Välitalo

Postat av: beckis

1-4 till oss!



broberg, väli, borken, jocke

2008-12-17 @ 12:55:50
Postat av: Tomten

4-3



CHC: Zacke x2, ögren, bergkvist

LSK: klasse, stålis, tellström?

2008-12-17 @ 14:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0