Inför Asplöven!


Vi har nu kommit en bra bit in på säsongen och det känns som att mina tankar inför match börjar att bli en aning uttjatade då det känns som att man använder samma ord och meningar inför dom flesta matcher.

Asplöven har haft ett par fantastiska resultat på sista tiden trots att man har fått klara sig utan en 5-6 ordinare spelare på grund av skador och sjukdomar. Det har inneburit att Karl-Anton Strömbäck under dom sista omgångarna har fått agera back och enligt rykterna så har han klarat den uppgiften med bravur.
Asplöven lär komma taggade inför morgondagen då vi under senaste mötet lyckades kriga till oss en poäng efter en heroisk insats från vår sida.

För vår egen del så gäller det att knäppa på strömbrytaren i tid och inte ge Asplöven något gratismål i inledningen av matchen, är det något vi lärt oss i mötena med topplagen är att tiden talar för oss.
Desto längre vi kan hålla jämna steg desto mer stressade och obekväma blir då motståndarna i sitt spel och då blir ofta matchbilden som sådan att dom börjar trycka på utan att ha täckning bakåt.
Det är den matchbilden som vi måste skapa för att själv ge oss en chans under morgondagen och för att få den bilden så måste vi vara beredda på offra allt vi har redan från nedsläpp.

Fredrik Tapani som anslöt till truppen i måndags gör i morgon säsongsdebut efter att han bott i USA under det senaste halvåret där han jobbat som au-pair och spelat hockey på en aning lägre nivå än denna.
Fredrik är en hårt jobbande ytterforward som är vass på rören och genom det kommer han att tillföra en hel del energi och förhoppningsvis även en del poäng.

Vi ska göra allt vi kan för att bjuda serieledarna på en tuff resa under morgondagen och förhoppningsvis ska vi hitta det vinnande spåret igen.

Vi kör väl på en tävling i morgon igen, den som prickar in rätt resultat blir 100 kr rikare om han/hon är ensam med det resultatet. Är man två som tippat samma så får man 50 kr var och så vidare. Du/Ni som prickar in rätt resultat får även 10 kr per rätt inprickad målskytt.

Det känns som att Joni Lindlöfs namn lär dyka upp på ett x antal spel =)

                                   
                               Lyckas vi hålla skyttekungen mållös under morgondagen?

                                       
             
Over and Out!

Kommentarer
Postat av: 2

3-0

Måskyttar: Bäckström 3

2008-12-07 @ 00:10:13
Postat av: Jå

2-6



asplöven; kall, Lindlöf, Omark 2, Oikairen, Vikeväinen



Lycksele; Lindström, Ottoson

2008-12-07 @ 00:16:47
Postat av: Christer S

det blir 2-2! målskyttar Lycksele Stålnacke,Tapani

och för Asplöven Lindlöf,Oikarainen

2008-12-07 @ 09:13:31
Postat av: Jonas J

1-4



Asplöven: Yli-Junnila,Oikarinen,Lindlöf,Lundberg



Lycksele: Johan Välitalo

2008-12-07 @ 10:20:11
URL: http://www.Jonne-J.com
Postat av: M Lasu

Lycksele - Asplöven 2-4



Lycksele: Steelneck 2

Asplöven: Vikeväinen, Lundberg, Stano, Huhta



(Hade haft med Pakisjärvi men vet av erfarenhet att Jarkko väldigt sällan skådas i Lycksele. Haha eller var säger du Jimmy?)

2008-12-07 @ 10:42:02
Postat av: XXL

2-8



Lycksele: Arvidsson, Välitalo



Asplöven: Ozolinsh 3, Lindlöf 2, Kall 1, Lundberg 2 och Oikarinen 1.

2008-12-07 @ 13:03:30
Postat av: M.O.R

jag måste tyvärr tippa 3-6

lycksele Rundblad,Stålnacke,Välitalo.

Asplöven Det får vara osagt men jag hoppas och tror att Jonte nätar.....

Lycka till grabbar

2008-12-07 @ 14:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0