Henrik Bergenström!


Kiruna vinner ytterligare en skrattmatch efter att i dom två avslutande perioderna verkligen kört över Clemensnäs, slutsiffrorna skrevs till slut till fantastiska 1-10. Kopparhallsspöket skrämde som vanligt Kiruna i anledningen av matchen men när Henrik Bergenström satte 1-2 pucken i början av andra perioden så var det början på ett härligt målkalas som slutade först när David Berglund smällde in sitt första mål någonsin i Kiruna tröjan.

Mannen för dagen var återigen Henrik Bergenström som i dag summerade fantastiska 4 mål och 2 ass, Henrik har nu gjort 16 poäng på dom senaste 6 matcherna om jag minns rätt.
Efter en tung start i föreningen så började många supportrar klaga på Henrik i denna blogg men i och med detta så ska det väl ändå vara slut med det.

Kul för Henrik att det verkligen har lossnat nu då han varje kväll sliter kopiöst mycket och gör man det så kommer till slut utdelning.


                                                                         Kungen av "Koppis"!
 
                                                                 

Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Christer S

undrar om dom inte la upp pucken på mållinjen åt David, och höll undan clemens-spelarna, det var ju samtidigt jubileum, hans 50:e match i klubben.

snacka om snälla lagkompisar...

Skämt åsido, det var skitkul att allt slit nu fick utdelning i mål också. Bergenström, vad ska man säga.. bara så härligt att han får ge belackarna en rak höger, i nätet.

2008-12-06 @ 20:45:51
Postat av: Tjo tjim

Hehe har nyss fått uppdatering, tydligen var det inte Berglund som gjorde mål utan det blev missförstånd i sekretariatet. Målskytt ska vara #26 Joakim Fredriksson och det var ingen tvekan om det :)

2008-12-06 @ 22:17:15
Postat av: Jimmy

Tjo tjim:



Hörde det av Bergenström men så länge man står som målskytt på swehockey så är det vad som gäller =)

Kanske det Berglund behövde för att spräcka nollan i målkolummen, haha..

2008-12-06 @ 22:28:15
Postat av: mjoo

Bergenström måste producera mot de bättre lagen samt göra ett bättre jobb över hela banan innan jag ska bli nöjd! Men det är ju bara vad jag tycker! Trevlig blogg detta förresten!

2008-12-06 @ 23:32:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0