Truppnytt och ytterligare ett ispass!



Piteå gjorde i dag klart med hemvändande Daniel Olofsson efter en utflykt till Björklöven dom senaste 4 säsongerna.. Daniel blir ett enorm viktigt tillskott och kanske kan man med denna värvning locka Björn Lavander till en comeback under säsongen?
Det ryktet som florerat en tid är ju att Micke Renberg kanske hjälper klubben i en kommande alletta, hyfsat tillskott det skulle vara.
Men med värvningen av Olofsson så aviserar Piteå mycket tydligt att man vill vara med uppe i toppen och leka och vi ska nog se att dom kommer hänga på dom topptippade Kiruna och Asplöven så länge dom bara kan.

Vi gjorde i kväll ytterligare ett ispass, likt gårdagen där vi har kört en hel del kampövningar vilket vi kommer göra under hela säsongen då Pasi betonat vikten av det. Ishockey handlar ju mycket om att göra sin gubbe i offensiven och att inte gå bort sig i defensiven..
Dagens ispass hade en hel del bortfall, Lundberg klev av med ryggont, Teräsniska hade problem med fötter och skridskor och tyvärr så klev Dan av med rejäla känningar i sitt dåliga knä.
Tyvärr så ser det kanske inte så ljust ut för Dan men vi får vänta på ytterligare besked om skadans omfattning, i bästa fall kan det bara vara lite övertränat..

Är lite detta man får räkna med under dom första veckorna, kommer vara folk som får känningar lite då och då, man ligger på en så pass hög träningsdos så det är en tunn linje mellan skonsamt och smärtsamt i träningen..

Kul att se Drugge i träning i dag, tror han kommer göra kanonbra i från sig och få det där kontraktet som han kämpar för, en rejäl pjäs som är mycket bra tränad..

Får iaf hoppas på ett positivt besked vad det gäller Dan så att han snart är tillbaka..

Fysen var lite rehab betonad i dag som "Valle" sa, men vette tusan, vi fick slita ont iaf =)

Annars så är det fortsatt god stämning i truppen, måste säga att jag är imponerad att vi kan ha så roligt tillsammans trots att vi inte känner varandra så väl riktigt än..Bra scoutat av föreningen att hitta individer som trivs tillsammans..

Nya uppdateringar i morgon kväll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0