Truppnytt!



I dag så ansluter try-out backen Christoffer Drugge till truppen, det innebär att vi ytterligare spetsar till truppen inför det som komma skall.

Samtidigt så står det nu klart att den finske backen Mikko Purontakanen också inom dom närmsta dagarna ansluter på ett så kallat try-out kontrakt. Mikko kommer närmast från Basingston Bison som håller till i EIHL, på meritlistan har den finske backbjässen 211 sm-liiga matcher i bagaget och mäktat med 19 poäng på dessa.
Så att det är en meriterad kille som anländer är det inget snack om, han beskrivs som relativt spelskicklig och duktig i defensiven.

Vi hälsar Christoffer och Mikko välkommen till Asplöven och Haparanda, är ett härligt gäng som ni kommer till..

 
                                                        


Kommentarer
Postat av: kapsu

19 poäng på 211 matcher?? Va!

Det var ....lite!

2008-08-12 @ 16:02:34
URL: http://knapsublogg.blogspot.com/
Postat av: Caztie

Antagligen ingen pp-specialist om man säger som så, stor och defensiv back verkar det som, 211 matcher i SM-Liiga och 28 år, inte illa, Mikko har nog kapacitet då han inte är en åldersman heller.

Drugge är en gammal bekant, har aldrig gjort bort sig i Asplöven tröjan, kul att se honom i action.

Nu är det iofs några på try-out men back sidan börjar se bra ut med tanke på att Krischuk också anländer i Oktober, eller vad tror du Jimmy?.

2008-08-12 @ 16:18:29
Postat av: Jimmy

Caztie: backsidan börjar se mkt bra ut..blir kul å se alla spelare i matchsituationer när dom nu börjar under nästa vecka..varit bra kvalite på träningarna hittills och det är ju ett tecken på att det är en mycket kompetent trupp som vi förfogar över..

2008-08-12 @ 19:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0