Slitet gäng!



Det börjar märkas att vi har tränat hårt sen förra fredagen, både is och framförallt fyspassen har varit av hård karaktär.
 På dagens träning saknades Lundberg (ryggen), Dan (knä) och Drugge (jobb), lägg därtill att Oikarinen fortsatt har lite känningar i sin baksida, detsamma gäller Omark och att både Pakisjärvi och Huhta klev av under passet.

Men nu tränar vi bara i morgon innan vi har helledigt i helgen, passar nog bra med tanke på alla skavanker.
Pasi ansluter på måndag då vi kommer köra is både förmiddag och eftermiddag under den veckan som han är med, allt för att få ut så mycket som möjligt av hans vistelse.

När vi kom tillbaka efter spinning och cirkelträning på fysioteket så hade Korhonen anlänt, han är med oss från och med i morgon.
Vad det gäller Purontakanen så ansluter han under måndagen till truppen och detsamma gäller Vikeväinen som har haft en extra semestervecka pga att han redan bokat in denna resa innan det nya kontraktet skrevs..

Kvaliten på ispassen tycker jag så här långt varit av hög kvalite, hög intensitet och många mjuka händer är det man kan reflektera över så här långt.
Kan nog redan nu fastslå att det är ett spelande Asplöven vi får se i vinter, många backar och forwards med bra blick och sköna händer och det bådar för en fartfylld och underhållande ishockey som vi kommer bjuda på, det i hop med en tight defensiv så har vi nog hittat nyckeln till framgång.

Vad det gäller Brett Harkins affären har jag inget nytt att tillägga, varit tyst ett tag nu men som jag skrev i något tidigare inlägg så tar stora värvningar oftast lite tid.

Vad det gäller Kirunas del så börjar dom också komma i gång på allvar nu efter 4 pass i benen, dom tar nästa lördag emot Piteå hemma på lombia, blir en bra värdemätare för båda lagen det.

Kan slutligen reflektera över 2 saker:

1: På vårat första ispass i lördags hade vi mer publik än vi hade under seriematcherna i Falun =)

2: Slogs nytt besöksrekord i går i bloggen, 348 st besökare, märks att det börjar närma sig allvaret ..

Passar på att tacka alla besökare, alltid kul att någre fler än jag själv läser mina inlägg, hoppas dom är uppskattade hos er läsare..

Over and Out..

Kommentarer
Postat av: Asprövare

Det är super att läsa din blogg. Du borde få lite bonus för det skapar mer intresse.

2008-08-14 @ 22:30:07
Postat av: Fritte

Det är härligt att se din blogg. Hoppas du orkar hålla igång den under hela säsongen.

2008-08-14 @ 22:58:47
Postat av: Jimmy

Haha kanske ska ta det med Magnus, kanske skulle ha skrivit in en blogg klausul i kontraktet =) kul att den uppskattas och gör mitt bästa för att hinna med att uppdatera..

2008-08-14 @ 23:07:25
Postat av: Giron

Superbra blogg! Skapar ett beroende, måste göra ett besök varje dag! Du är VÄLDIGT bra på att skriva :)

2008-08-15 @ 07:01:04
Postat av: Stolt eller...

Ja...jag är stolt över dej på alla sätt och vis...tom jag tycker att det är intressant att läsa om hockey :-)

2008-08-15 @ 09:00:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0