Rykten på eliteprospect..



Ser nu när jag kommer hem att på eliteprospects som är Sveriges mest pålitliga övergångssida kan man läsa att vi har värvat en finsk back vid namn Timo Korhonen, dock är det "inside information" så väntar med att säga hej tills man får en källa på övergången.
Ingenting som jag hört är klart och pratade så sent som i dag med Magnus Lehto och det var inget han nämnde iaf..

Men skulle det visa sig att Timo är klar så är det ytterligare ett fint tillskott till våran trupp, ser att han varit poängstark i mestis genom åren..

På dagens träning började vi öva på vårat grunduppspel för att vi när Pasi kommer på måndag ska vara förberedda så vi kan nöta på bra under hela veckan som Pasi stannar.. Vi kommer då köra is mån,tis, tors och fre både kl 11 och kl 17 dessa dagar för att på ons och lör spela 2 st matcher mot Torneå och Roki..

På dagens träning saknades Lundberg (ryggont), Oikarinen (baksida lår) och Mogemark (knä). Vad det gäller Dan så är inget trasigt men han har ändå en tid hos en knäspecialist på måndag så lika bra att avvakta tills dess innan han går på is igen, Dan ville dock själv gå på redan i morgon..

Det är ju klassiskt i ett hockeylag att man får lite överansträngningsskador under försäsongen så vi får hoppas att Dans knä bara behöver lite vila.

För min egen del har det känts rätt hyfsat dom här första träningarna, börjar få ordning på puck och klubba och skridskoåkningen sitter hyfsat. Det jag kan anmärka på är att man känner att detta är en nivå man aldrig varit upp å tränat på. Spelade ju dom 2 senaste åren med Falu IF, vi höll ju till i botten av div 1 och det är ju en aning bättre klass på detta gäng =)

Man märker ju framförallt på alla man-man övningar att man verkligen får ge allt för att hänga med, men det var ju exakt en sån här utmaning som jag sökte..
Har väl en del att bevisa för mig själv i vinter, har alltid producerat bra när jag spelat i bottenlag medans det har låst sig totalt när jag spelat i topplag.
Vill ju denna säsong bevisa för mig själv att jag klarar av att spela på en hög nivå även i ett topplag och i takt med att man får möta så många klasspelare på träningarna så borde man själv utvecklas en hel del..

Kul när vi under nästa vecka börjar matcha lite grann, alltid skönt att få lite avbrott i träningen och göra det man älskar, spela match!

Annars har jag väl inte så mkt mer att berätta, fortsatt härlig stämning i truppen trots en del ömmande ljumskar och höftböjar..

Det var allt för denna gång..

Kommentarer
Postat av: Anonym

fif kom ju mitt i tabellen året innan du kom! sen sjönk de;)

2008-08-14 @ 09:46:33
Postat av: Jimmy

Anonym: vad tror du är orsaken till att man alltid spelat i ett bottenlag? haha jag ser då ett mönster iaf :)

2008-08-14 @ 11:50:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0