Rehabdag!



Efter 2 ½ vecka på is så tog vi i dag en rehabdag, men som hockeyspelare innebär inte det träningsfritt. Vi möttes upp kl 12.00 för vattengympa och simning med fysgurun Valle Olsson. Valle är en underbar fystränare, svårt att hitta någon lika engagerad som honom. Han är dessutom lyhörd och har nära till skratt, den optimala fystränaren med andra ord.

Vattengympa låter som någon träningsmetod som skulle passa våra mammor mer än oss idrottsmän men kan då iaf säga att det är bra tungt men samtidigt skonsamt för lederna.
Ett bra pass att lägga in när det börjar bli trötta kroppar och knoppar. Efter allt detta så var det dax för isbadet, en pool med 8 gradigt vatten i som vi var tvungna att ligga 5 min i. Det ska visst vara ett väldigt bra sätt för att påskynda återhämtningen, många stora klubbar använder sig av isbad dagligen.

Men kan lova er att isbad är som det låter som, riktigt kallt =)

Truppen möttes under dagen av ett mycket tråkigt besked, try-out backen Christoffer Drugge fick i dag beskedet att han inte får något kontrakt och på så sätt lämnade han i dag truppen. Önskar Christoffer lycka till i livet och med hockeyn, hoppas du snabbt hittar en klubb som tilltalar dig. Tackar även dig Christoffer för dom få veckor du var hos oss, du är en härlig kille och en fantastisk lagkamrat.



            


Ryktesvägar har jag hört att vi ska presentera en center under kvällen, men det går som vanligt mycket rykten när det gäller spelarvärvningar och Asplöven så drar inga slutsatser än.
Jag är just hemkommen från bowling med Lindroth, Löf, Purontakanen, Korhonen, Turunen och Oikarinen, gissa vem som slog en serie på 224? =)
Men det var inte det jag ville åt, utan det slog mig vilket intresse hockeyn har skapat i lilla Haparanda, spelade ett gäng medelålders gubbar på banan bredvid oss och hörde en fråga sin kompis om det var Asplöven spelare som var och bowlade.
Så himla kul att klubbens satsning börjar ge genomslag hos lokalbefolkningen, man behöver deras stöd om man ska ta sig dit vart klubben har satt målet.

Nu ska jag laga lite tacos åt Lindroth och Löf, viktigt med energi under säsongen och inte fel om det även är gott..

Återkommer under kvällen om rykterna besannas..

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0