Några notiser..



Piteå gjorde i eftermiddag klart med hemvändande backen Niklas Strandberg som vänder åter efter fyra säsonger med Björklöven. I "Stralla" får Piteå en trygg back som kommer ta ett stort ansvar och vara en nyckelfigur i Piteås lagbygge. Piteå förhandlar även med Daniel Olofsson och lyckas man knyta till sig även han så börjar läget ljusna en hel del för deras del och ser även i år ut att bli slagkraftiga..

Sett att många lag börjat göra bort sina ispremiärer och på lördag är det så dax för oss. Under morgondagen börjar det rulla in en del spelare från truppen och det känns givetvis roligt.

Annars har allt flytit på kanon sen jag och Lindroth kom till Haparanda, vi har blivit perfekt omhändertagna och en hel del gamla ansikten har man redan sett. Var otroligt kul att se att Pirjo ännu jobbade kvar på kansliet, en go kvinna det..

Träffat en del spelare iaf, vi käkade lunch med Stanislav i dag och imponeras dels av hans svenska kunskaper och dels av att han kört bil upp från Slovakien, bara 280 mil hälsade han. Vissa killar är hårdare än andra =)


                                        


Lundberg dyker förbi hallen lite då och då och lättar snabbt upp stämningen, en kul kille..
Träffade Strömbäck i går oxå, knäet är väl inte helt hundra än men förhoppningsvis kan han inom några veckor gå för fullt.

Blir intressant att se hur vi får till kemin i truppen då vi alla kommer från olika håll, men av dom jag träffat hittills så ser det ut att bli en helt klart rolig säsong, många trevliga och lättsamma människor..

Får vi bara detta å stämma, vilket inte ska vara några problem så ser det lovande ut inför det som komma skall..

I Brett affären finns det inget nytt som jag vet iaf, pga tidsskillnaden så lär det i såna fall bli klart någon kväll svensk tid då det är ännu är dag "over there".

Hockeyskolan flyter på bra, ungarna verkar trivas och jobbar på bra. Det negativa för ens egen del är väl att vissa tioåringar skjuter slagskott hårdare än en själv =) Men det får man väl bjuda på, det är målen som räknas och då behöver det inte alltid vara så hårt.

Så är livet just nu i Haparanda, vi trivs bra och har fått bra ordning i lägenheten, sen kan man även passa på att tacka Lasu för att han glömt att säga upp bredbandet.
Har dom så bra löner i Kiruna att dom har råd att hålla i gång ett antal bredband? =)

Om något nytt dyker upp om Brett under kvällen så uppdaterar jag er givetvis, annars hörs vi under morgondagen..

Det var allt för denna gång..

Kommentarer
Postat av: kiruna lirare

Givetvis tjänar vi grymt i kif...

2008-08-06 @ 01:08:04
Postat av: Lasu

Nu har jag flyttat det så fixa ett egen jävla uppkoppling : )

2008-08-06 @ 15:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0