Inför Roki 79




I morgon onsdag kl 19.00 är det då dax för nedsläpp för säsongens första match i Arena Polarica, på besök kommer Rovaniemi laget Roki 79. Det blir alltså chans till en snabb revansch för oss då vi så sent som i lördags åkte på en snöplig 0-2 förlust på bortaplan mot just Roki.

Vi får nu komma hem till dom svenska större rinkarna igen efter två utflykter på finsk mark, förhoppningsvis får vi nu spelet att lossna på allvar. Vi har haft en hel del tunga ben och huvuden under den tuffa förra veckan, men helt enligt planerna så skulle vi inte heller spela våran livs bästa hockey i dessa två matcher.

Matchen i lördags mellan oss var en jämn tillställning, vi hade förtvivlat svårt att komma in på mål men ägde pucken en aning mer än Roki. Dom skapade väl inte heller särskilt många målchanser, dom som uppstod motade Timo enkelt bort men till slut fick han kapitulera två ggr efter mycket fina skott i hans högra kryss.

Roki spelade en fartfylld ishockey som vi stod upp bra till, tror dock att dom får svårt att få upp samma energi nu då det är både bortaplan och stor rink.

Vi lägger prioritet på två detaljer under morgondagens match, med respekt till laget så avslöjar jag inte på vilka två punkter prioritet läggs.

Efter den tuffa förra veckan så vilade vi i söndags men kört både is och fys måndag och tisdag, förhoppningsvis ska vi i morgon kunna vara lite lättare i benen och på så sätt vinna säsongens första hemmamatch.

Observera att vi ännu är obesegrade på hemmais =)

Hoppas att många söker sig till Arena Polarica och tar sig en titt på årets upplaga av Asplöven HC, om alla Haparandabor som läser denna blogg tar sig dit så har vi genast fyllt ena långsidan..

För min egen del hoppas jag kunna höja mig några snäpp, bli mer delaktig i spelet och våga spela ut lite mer. Kort sagt så har jag samma mål med denna match som med den i lördags, tror och hoppas på att det lossnar under morgondagen.

Preliminär laguppställning Asplöven HC:

Målvakt:

Lindström

1:a femman:

Ozolins Omark Pakisjärvi

    Kall            Vikeväinen

2:a femman:

Lundberg Oikarinen Waldehagen

    Turunen       Porontakanen

3:dje femman:

Lindroth Huhta Österberg

      Löf               Korhonen

4:de femman:

Stålnacke Teräsniska Öhman

       Drugge         Taavo/Heinänen

Skador/sjukdomar:

 Ceder (sjuk)
Andersson-Grahn (inflammerad fot)
Strömbäck (knä)
Mogemark (knä)

Så ser alltså laget preliminärt ut inför säsongens första drabbning i Arena Polarica.

Nåt resultat tänker jag inte tippa men ska Roki slå oss i morgondagens match så lär dom behöva göra en mycket mycket bra match, är ett taggat Asplöven som kommer till spel i morgon (tror och hoppas alla i laget instämmer på det).


Kommentarer
Postat av: Sofia

klart man ska komma och kolla på er!

asplöven är bäst ffs!;)

2008-08-26 @ 22:11:52
Postat av: Whiskas

Lycka till imorrn! Ska bli skitkul!



Asplöven - The Real Deal!

2008-08-26 @ 23:06:03
Postat av: Jimmy

Tackar jag för, hoppas vi kan bjuda på lite underhållning!

2008-08-26 @ 23:35:22
Postat av: Katri

Det gick ju bra ikväll :) är själv en hängiven asplöven-anhängare så måste säga att det är skitskoj o få ta del av en spelares tankar om matcherna och laget :) ser framemot säsongen så kämpa på!

2008-08-27 @ 22:14:44
Postat av: Caztie

Mycket kul match, ett helt annat tempo i benen idag + att ni börjar hitta varandra riktigt bra nu, men känns som att det finns en hel del fortfarande att ta ut av det här laget. Jepp, som Katri nämner här ovan, kämpa på Happis iskrigare.



ASPLÖVEN - The Real Deal

2008-08-27 @ 22:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0