Andra passet gjort!



Då var säsongens andra ispass till ända, skillnaden från i går var rejält stor. I dag satt passningarna där dom skulle, vi klarade av att behålla farten i vändningar och framförallt så kunde vi ta emot pucken och gå på avslut utan att tappa fart.

Man kan väl säga redan nu att man ser många goda kvaliteer i truppen och jag och min sambo Lindroth sa just att detta passet var väl redan nu i klass med ett ispass i typ Januari för våran gamla klubb Falu IF.
Så kvaliten i truppen finns helt klart och får vi i hop detta till ett lag så kommer vi bli svårslagna.

Dagen började med möte kl 12-13.10 där Pasi berättade lite om hans syn på hockey, hur han vill att vi ska spela och bemöta varandra. Han poängterade noga att han tog inte detta jobb för att åka runt och se lite hockey på nära håll utan han tog detta jobb för att han vill vinna matcher.
Han fick alla att lyssna riktigt noga och mötet var ett av dom bästa möten som jag varit på, tror vi alla insåg vad som ska göras i vinter och framförallt förstod vi Pasis passion till sporten och Pasis passion till att vinna matcher.

Nu ska vi bygga upp detta lag riktigt ordentligt och inte fuska någonstans efter vägen, har vi gjort det så blir vi framförallt väldigt svårslagna och om inte annat så har vi iaf gett oss själva chansen till att nå framgång..

Efter mötet var det 70 minuters is på schemat där vi ökade på träningsdosen lite, var en aning fler och svårare övningar än under gårdagen innan vi spelade på slutet. Röda laget var även i dag en aning hetare och gick segrande ur striden, var dock en målsnålare tillställning som utspelade sig.
Efter det så slavade "Valle" oss en stund, intervaller och lite styrka stod på schemat, med fortsatt tuffa ispass och "Valles" fyspass så kommer vi vara riktigt bra förberedda den 19 September då serien startar,tanken är väl att vi ska köra på med bra fys ända fram till Mars nån gång då vi ska vara som bäst..

Något annat som är värt att tillägga är att det är kul att se så mycket folk på läktaren under våra träningar, det visar på ett stort intresse och engagemang från fansens sida och kan redan nu lova att vi kommer ge allt vi bara kan för att hålla er nöjda och att ni förhoppningsvis får vara med om en minst lika framgångsrik säsong som fjolåret.

Som sista punkt kan jag meddela att stämningen är alldeles underbar i omkl rummet, dom gamla stofilerna Lundberg, Stanislav och Pakis tar bra hand om oss nya. Lundberg är en härlig kille att ha i ett omkl rum, går runt och småmyser och minglar runt med ett leende på läpparna mest hela tiden..

Nu ska jag vila mina stela ljumskar och höfter ordentligt, så hörs vi av under morgondagen då jag även hoppas kunna förmedla en rapport från Kirunas första isträning..

Over and Out..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0